FOLLOWERS

Rumah Baru.

Salam semua....

Aku baru belajar menghias rumah dan ini rumah baruku tapi, masih belum siap sepenuhnya. Ada masa nanti aku hias lagi.

Terima kasih untuk Bikash kerana sudi mengajar aku yang susah nak faham ni..hehehe

Untuk Kak Sarnia juga, terima kasih sebab dia yang mulakan dulu.

.

4 comments:

SARNIA said...

Kak pulak tak tahu bila nak mula, takut... itu pun mintak tolong dgn seseorg, hehehe....

crystal said...

salam,
hari tu teringat kat akak nak ajak juga join buat banner blog cuma sy belum mahir lagi dan very busy this lately weeks. ada adik dari 'ulu-ulu'(pendalaman) yang bagi tahu. tak sangka dia yg tinggal kat kawasan 'jin bertendang' boleh lebih advance internet dari kita ye. apapun, blog akak nampak menarik le... good!

p/s : sesekali singgahlah kat laman web adik plak.... adik dah ubah suai blog.

HANI FAZUHA said...

Kak, rumah ni dah siap sepenuhnya. satu minggu tak buat kerja apa, duk berkemas aje. Tidur pun sampai 2.30 pagi tiap2 mlm.

HANI FAZUHA said...

Crystal, Cter kita sama. adik-beradik akak yang duk kat kampung lebih advance dari akak yang duk KL ni...