FOLLOWERS

Lagi Pesta Buku Alaf21





Ni baru dapat gambar yang aku 'cilok' dari blog kak meen. Wah! kak meen, bergambar sakan nampak... yang terselit kat tengah tu adalah peminat novel.

Tengoklah hidangan kat atas meja tu, sempat lagi Kak Ruby n the geng 'bergoreng' kuih dan buat air untuk kami walaupun kedatangan kami tak dijemput. Terima kasih Kak Ruby, kuih keria tu mmg best tapi tak termakan sbb seronok sangat sembang.

2 comments:

Durrah Fatiha said...

Hani, kalau ada buah limau Cina sekali best jugak kan... he..he.

HANI FAZUHA said...

Yelaaaa.... Kak Durah, lupa nak angkut dari Giant sekotak, mesti lagi meriah ngeteh sambil kopek limau.