FOLLOWERS

Terlaris Alaf21 Minggu Ini...

Terkejut dan tak sangka melihat novel MB dan BK masih mendapat tempat di hati pembaca dan termasuk dalam top 10 terlaris minggu ni yang di tampal kat wall FB Alaf21....

Terima kasih yang tak terhingga buat semua...


8 comments:

aimie_afifah said...

wah hani.....2 babies hani masuk list nie....tahniah...makin tebal la kocek tuh....hehehehe

Hani Fazuha said...

aimie... tu yg terkejut... tak sangka pulak sbb baby dah 'tua'..hehehe

DLa said...

hani..ko mmg best ar tu yg terlist same tuh..hahah..

aimie aku dah bc anugerah cinta ngan ruang rindu..best MB ngan BK usah ckp la..komen lelebih kang penulis tu hambat aku ngan penyapu lak..hahah
ampunnnnn..bosss hahah...

Hani Fazuha said...

DLa...aku rasa cam nak tabik spring kat ko...sbb skill ko memang bagus ar... klu jual minyak msti laku habis..:D

DLa said...

boss... yek ker
sbb tu r aku tgok ko slalu senyum kat aku hehheheh...

boss..klu minyak masak x penah cukup..bkan abis lgik..licin...hahaha

aimie_afifah said...

hahahah..DLa..jual minyak petrol la wei...bleh aku minta discount...heheheh...
nnt r ...aku bz nie x sempat nk search lg nie...

Hani Fazuha said...

aimie... btol tu..jual klu DLa jual petro... aku tak yah kluar, suh dia jer tlg pam..hehehe

DLa... aku lupa nak ckp pasal ko komen MB nga BK tu best... memang la ko kena kata best, klu tak, aku batalkan kontrak ko..hahaha..

kingkong said...

thanks ya infonya !!!

www.bisnistiket.co.id