FOLLOWERS

Harga Sebuah Cinta



Baru pagi ni pergi amik kat alaf21, masih panas lagi. Dah lama lihat covernya tapi bila pegang dalam bentuk novel, rasa teruja sangat-sangat. Yang tak bestnya, nak kena baca lagi sekali untuk 2nd editing..Uwaaaa... sapa nak tolong editkan ni, aku tak larat dah nak baca untuk kali entah ke berapa.

12 comments:

adhan said...

meh saya tolong hehehe

anum shukri said...

kak...dah ada kat pasaran ke belum?

DLa said...

boss ko ni pelupa ke wat2 lupa nih...terkecik ati aku ni tau..huhuhu

Hani Fazuha said...

Jihan.. Boleh3..suka sgt2

Anum... dah ada..pegi la cari..

DLa... aku dah email ko siang2 yer, ko jgn buat2 xtau...

Maryam Kamal said...

kat MPH alamanda kelmarin sy pegi belom ada lagi..

HSC je takde dlm trionovel.. yang Rindu di Awan Biru-Meen Zulaikha dengan Kau Pertama Aku Kedua dah ada.

aduii. moga cepat smpai MPH !

Hani Fazuha said...

Maryam... esok lusa sampai la tu... rajin2lah menjenguk..

Sarnia Yahya@Sania Yasmin said...

wah, seronoknya, lum kuar dah nak buat 2nd print, tahniah...

Hani Fazuha said...

Kak! bukan laa... kan nak kena edit walau tak de 2nd printing pon..hehehe

Anonymous said...

yeay da kluar...harap2 minggu ni da sampai la kat MPH putrajaya ;]

-haniza

aimie_afifah said...

Hani...tahniah erk......trimas 4 inform aku........teruja sesangat....

DLa...ko nie x wat keje PA la tue...muahahahah

Hani Fazuha said...

Haniza... MPH Alamanda memang dah ada

aimie... DLa tu asyik cuti jer, mana nak tahu perkembangan aku, walhal orang dah email pon bgi tau dia..sik!

Anonymous said...

kak,nvl bru 2 best..tp ade sdkt kesalhan ejaan..tp yg lain cmua ok..
thniah..nnt wt nvl yg besr2 lg taw..