FOLLOWERS

Berapa Harganya?

Ada yang tanya aku, "berapa harganya?"

Aku jawab "Tak sampai RM 20..hehehe.."

Dia kata "Murahnyaaa..."

Aku cakap " Memang la standard macam tu, Alaf21 punya buku kan harganya murah, mampu dibeli untuk semua golongan."(Chewah! promote tu)

Dia cakap "Tak! bukan harga buku tapi Harga Sebuah Cinta?"

"Hah!" aku terdiam sebab aku sendiri pun tak tau berapa harganya

So, siapa yang boleh jawab berapa HARGA SEBUAH CINTA?

10 comments:

Sarnia Yahya@Sania Yasmin said...

hehehe...

Hani Fazuha said...

Kak! Hanya kita yang mengerti..:))

DLa said...

Harga Sebuah Cinta - tepuklah dada tanyalah jiwa..
hahaha...klu bleh bli aku pun nak bli..ada jual kat mana ekk..

Hani Fazuha said...

DLa.... igtkan dah hilang, ada lagi rupanya..hahahha :D
??? Ada jual tapi, bukan sekarang.. akan datang..

DLa said...

hani..maksud aku 'cinta' tu ada jual ker??..

Hani Fazuha said...

DLa.. aku tau tpi sbb aku xde jawapan pada soklan tu, so aku jawab benda lain...hahahha

Tie Tinie said...

cinta yang benar2 tulus harganya tak terkira..

Mersik said...

Cinta ada harga. Tak tahulah berapa harganya. Cuma yg kita tahu, ansurannya hingga ke akhir hayat... kekekek

Hani Fazuha said...

Tie, Btul tu... xternilai harganya

Pokcik, ansuran tu kira bulanan atau kira hari?

Nur Solehah said...

ade jual lagi tak novel tu skrg ? kalau ade sy nak beli, rase macam dah terlambat, but still harap novel tu ade lg ,, bab sy nak sgt beli novel tu , kalau still ade lg boleh tolong email sy di nursolehah9784@gmail.com atau di nursolehah100@yahoo.com.. tolong ye ? terime kasih