FOLLOWERS

Harga Sebuah Cinta -Trionovel Dec 2010




Bercerita tentang tajuk, novel pertama dulu aku beri tajuk MUNGKIR BAHAGIA tapi telah ditukar menjadi MENGUKIR BAHAGIA. Ok la tu sebab hampir-hampir sama

Yang kedua pula aku beri tajuk JANGAN ADA BENCI dan pilihan kedua MASIH AKU TERASA tetapi telah ditukar jauh dari jangkauan menjadi BEBUNGA KASIH. Apa nak buat, terima jer lah.

Pun begitu, yang ketiga ni paling banyak kali bertukar tajuk..hahahaa..
Sebelum siap aku beri tajuk TERCIPTA UNTUKKU. Dah siap aku tukar jadi SEANDAINYA ADA CINTA. Tapi masa aku hantar skrip, aku hantar dengan tajuk HARGA SEBUAH CINTA....then sementara menunggu tu, aku tukar lagi jadi tajuk SEANDAINYA ADA CINTA tetapi akhirnya HARGA SEBUAH CINTA menjadi pilihan.

Yang paling aku happy ialah covernya, ia juga merupakan idea aku sendiri... Thanks buat semua yang terlibat

13 comments:

DLa said...

hani..tu lebah ke kumbang kompius aku...apapapun aku suke jer.. hahaha aku tmpang gumbira bg pihak ko dan aku dah excited nk bc ni..hahaha..

...TAHNIAH DI ATAS KELAHIRAN NOVEL KO YG KETIGA....

aimie_afifah said...

hani..teruja nya...cantik cover dia..kuning n hijau..cam bendera kedah la plak...excited nie nak baca HSC nie..tp rasanyer cam nk order ngan hani jer..bleh dpt auto sekali kan?..
anyway..CONGRATE TO YOUR NEW BABY....:)

Hani Fazuha said...

DLa.. timer kasih banyak2..hehehe..

aimie... boleh aje klu ko nak order dari aku terus... nnti dah ada aku roger ko erk...

aimie_afifah said...

ok hani..kira aku peram dl la hasrat hati aku nie..:)

DLa said...

hani bla leh bc ni...
hri sabtu ni agak ko dah msk kedai lom haaa...tp tu la x dpt la cop tangan ko..yg cantik tu..

Hani Fazuha said...

DLa... xmasuk kedai lagi la...

DLa said...

hani..klu la ko tahu betapa skrg ni aku tersangaaaat la rindu ngan Zhafir..yg kerek tu..

hani aku dgan ini memberi ko kuasa untuk menarik blik cuti bebudak tu.. n suh dorang wat keja cepat2..
hehhe..

Hani Fazuha said...

DLa... erk? tak tau pulak sampai mcm tu skali seriusnya tahap 'demam' ko...

Nur Cahaya said...

novel ni besh sgt~
:)

einsteinmasakini said...

huhu...baru je bli td...:)

teacher nia said...

salam... sis ! saya dah baca novel ni... urm.. ok... cter yg menarik... sy suka... interesting !
cuma ade sedikit kecewa la... sebab saya sebagai pembaca nak jugak tahu nasib Arman, Zura & Jessica...
sy ingatkan Fea akn warning Jessica jgn ggu umah tangganya lepas bb Zhafir pecah...
then, sy ingatkan Arman & Zura akn bersatu... atau Arman g jauh dr situ... tu je...
ni pendapat saye aje la... tp mgkn care penyampaian sis lain... ok... tu je pendapat nak tanya... hope jgn mrh ye... :)
guud luck ! wif ur nukilan akn dtg... sy akn sokong sis... :)

Nur Solehah said...

still ade stok lg ke novel harga sebuah cinta ni ? sbb sy nak sgt beli ,, kalau ade boleh tolong email sy di nursolehah9784@gmail.com atau nursolehah100@yahoo.com ? tolong ye ?

Diana said...

Saya pun mencari harga sebuah cinta.. kalau ada sesiapa yg nk jual boleh email sy di syarinaz@yahoo.com