FOLLOWERS

KASIH ITU CINTA

Ya! Novel ni dah keluar.

Tapi... Limited Edition.

Dan tapi... ni naskah kompilasi.

di dalamnya saya gabungkan semua karya2 limited saya termasuk cerpen.

Kasih Itu cinta hanya dalam 100 ++ page saja.

Kalau berminat, boleh berhubung dengan ejen yang dilantik di FB





7 comments:

Madihah Adnan said...

assalamu'laikum. saya berminat nak beli novel kasih itu cinta. bagaimana ye saya bole menghubungi ejen tersebut?

Hani Fazuha said...

boleh hubungi pejabat Idea Kreatif juga
03-87349793

hpm.ba said...

Interesting blog. It would be great if you can provide more details about it. Thanks you

Ivanica

Ika Pikah said...

Salam Kak hani..
Nak tnya.. Stock Ada lagi x...
Nak beli..

Anonymous said...

saya nak order. masih boleh lagi ke...

Zanna Zaza said...

macam mana nak dapatkan novel ni ya ?

hajar nursyahirah said...

salam sis, saya berminat sgt nk beli novel ni. ada lagi x ? saya dah cek kat idea kreatif tapi x ada feedback. mohon perhatian sis. tq =)