FOLLOWERS

CBM - Cinta Bukan Mainan

Okey! dah tahukan CBM tu apa? So, pada Ayumi Afiqah, Hajar dan Hidayah, tolong email address untuk penghantaran hadiah.

Untuk Ayumi, nak kena tunggu HKC kluar dulu baru boleh dapat. Untuk Hajar dan Hidayah, ada hadiah saguhati.

Yang tidak berjaya, cuba lain kali(itu pun kalau ada teka teki lagi..heheee)

17 comments:

DLa said...

TAHNIAH buat Ayumi,Hajar dan Hidayah...

shadah said...

wah. congrats pada dyeorg. :)

hajar said...

waaaaa... tq kak... terharu2.. dengan pantasnya saya emailkan add saya kat akk...hehe..

hanifazuha said...

Wah! Shadah, DLa...pepagi buta korang dah bukak blog ni yer...

Nanti aku posting trailer 5. Korang nak cter pasal Zhafran atau pasal Hareez?

hanifazuha said...

Hajar... nnti dah dpt gift tu, awk 'berlagak' kat FB yer...tempek gambarnya, biar DLa jeles..

shadah said...

nak tahu psl zhafran n hareez.!
hehe. maen2 je.

nk tahu psl zhafran la.~

akak, agak2 bile ye publish novel HKC?

:)

DLa said...

muahahaha..
bosss ko meme kan..
klu bab nk menjeleskan aku...
tp x pe la hajar tepek la bules tgok gift hajar pun jadi la...(ayat org kuciwa)
huhuhu...huwaaaaaarrrrrgggghhhh..(melampau btoi)

Ayumi..nanti pinjam HKC bules???...hak3 gurau jer la..jgn marah ekk...

boss... ko tepek je la citer sapa pun aku bc jer...

aimie_afifah said...

Waaaaa....dla aku dah meraung guling2 nie....bos ko meme suka nk wat kite jeles....tp kiter bules berlagak aper yg gift yg Hani dah bagi seblm nie...kikikiki....ayat pasrah tu...:(

Hani ..jgn ko lupa lak kat aku ni kalau HKC dah publish...aku org pertama yg order taw....

bile nk tepek update si zhaf ni...dah windu banget sama dia....

hanifazuha said...

DLa, aimie..hahaha.. aku saje nak wat korang jeles....

Baru aku tau korang mmg fail klu bab2 teka teki neh!

Nnti malam aku tempek trailer tu.. mood tgh happy ni sbb HKC dah selesai di edit oleh editor, cuma tunggu aku nak baca balik...tpi diingatkan, publishnya xtau bila lagi...huhuhu..

Tapi happy gak sbb tengok sekali lalu tadi mcm xde pemotongan atau penambahan apa-apa, cantik jer mcm apa yg aku antar..... bagusnya!(ayat masuk bakul angkat sendiri neh...hahaha)

DLa said...

hihihi...gelak sopan yg ada udang d sebalik batu nih...:p

boss..pe kata ko bg jer aku bcakan untuk ko..
kan ko dah penat2 mengarang..
penat2 perah hotak ko yg geliga tu..
so bab2 baca blik ni ko serah je kat ko pya PA yg x brapa bertauliah ni..

boss.. ko kan sibuk.. cian ko kan..

DLa said...

aimie..
walaupun ko order dlu..tp aku pasti aku bakal trima dlu...muahahahaha
harap ko x marah..aimie...hihihi

hidayah said...

kak hani...sy dah emelkan alamat...

cepat n pantas sekali..ahaha

[AYUMI AFIQAH] said...

yeayyy!!! tq kak hani!!! nnti sy emel kn alamat .. :D

hanifazuha said...

Hidayah, Ayumi..tahniah!.. nnti akak poskan hadiah... tpi Ayumi kena tunggu ar..

hanifazuha said...

DLa.....klu blh aku mmg suka jer nak suh orang baca. Sbbnya dah lebih 10 kali ulang, rasa cam nak termundah hijau dah ni...tpi, nak kena baca gak utk pastikan ia btul2 seperti apa yng aku mahu..

hajar said...
This comment has been removed by the author.
hajar said...

kak hani.. haruslah & wajib saya berlagak tu... bukan hanya dgn kak dla jerk tapi dgn sume flowers akk.. (muahahahahah.. ketawa jahat)