FOLLOWERS

Cover

Akhirnya....

Berjaya juga saya tamatkan sebuah kisah yang cukup payah ini. Lebih 2 tahun saya tulis ceritanya, kisah kesinambungan HATI KALA CINTA ini paling payah untuk ditamatkan.

Bercerita dengan sahabat penulis, saya kata cerita ni macam terkena badi tapi tak tahu badi apa sebab saya tak pernah ambil masa yang sebegini lama untuk menyiapkan sesebuah cerita.

YANG DIA PILIH, akan menemui anda di bookfair PWTC April 2014 (24 Apr - 4 Mei 2014)


Sesiapa yang berkesempatan ke sana, boleh jumpa saya kerana sepanjang 11 hari tu, saya akan melangut di booth Idea Kreatif - M30 (bilik mawar).

Ada gift menarik untuk anda yang membeli YDP ini.
- Namecard holder
-Fridge magnet
- Handmade keychain




Ada Gift menarik juga dari Idea Kreatif untuk anda

-Penanda buku dan buku nota ekslusif ni  anda boleh dapat untuk pembelian combo
 dengan harga yang menarik.





Untuk sesiapa yang tidak berkesempatan ke PWTC, boleh juga membat pesanan melalui online.








3 comments:

Nur Inani said...

wahh.. ada novel baru.. tak sabar :)

Anonymous said...

combo 5 utk belian online.. still hrg tu jg?

dakCIKIM said...

Alhamdulillah dan tahniah buat Kak Hani. Kebetulan sebab sekarang saya tengah mengulang HKC dan DK karya akak. Rindu sebenarnya nak baca penulisan akak. Jumpa kat PWTC nanti!