FOLLOWERS

YANG LUAR BIASA - Cover








Yeah! Inilah dia cover Yang Luar Biasa. Tak lama lagi dah boleh peluk YLB

Untuk pengetahuan, YLB ni adalah 4 mini novel yang dimuatkan di dalam satu naskah dengan letebalan 636 muka surat dengan harga RM 27 + postage.

Untuk pengetahuan juga, naskah ini adalah keluaran edisi terhada yang hanya dijual di bookfair 1 Malaysia di PWTC yang akan berlangsung dari 11 Dis hingga 15 Dis 2013. YLB hanya akann berada di booth IKP (098 - Dewan Tun Husain Onn) bermula 13 Dis.

Limited printing hanya 1.5K sahaja dan tiada ulang cetak. 800 naskah untuk jualan online dan 700 naskah untuk bookfair.

Jika berminat untuk membuat pesanan online, boleh berhubung dengan ejen yang dilantik( sarinah aini, liza wati, maslinda zainal abidin, tie tinie, ayu dzulkarnain, Yatie pyan, ida nur asnidar) dan juga pengedar online








20 comments:

mzhamizah said...

Assalamualaikum, macam mana nk place order? ada contact no / email tak?

Anonymous said...

mcm mn nk contact diorg?

Hani Fazuha said...

blh email ayu Dzulkarnain
di email ayu.ideakreatif@gmail.com
atau email ke info.ideakreatif@gmail.com utk pertanyaan lanjut tentang pembayaran
atau blh masuk ke grop coretan rasa hani fazuha diFB dan cari liza wati

Anonymous said...

Kak hani, buatlah contest cerpen. Boleh saya join.

rossarazak said...

Puan... Saya dah email ... Harap respon... Saya tak sabar nak baca... Boleh nangis kalu x dapat.. 😭😭😭😭😭😭

Hani Fazuha said...

Rossarazak.... dah dpt ke blom?

Anonymous said...

Askum...YLB sudah ada di PWTC ke....

Anonymous said...

hai kak hani.. skrg bleh oder online lg x?

mas said...

slm..kak hani oder ngh bka lgke..??

Anonymous said...

Salam. Sya dah email. Harap cepat respon. Sya nak sgt2 buku ni.

Anonymous said...

Salam. Dah email. Please respon.

Norsuzi...

Hani Fazuha said...

salam semua... kalau xde respon dri ejen, boleh order kat web.. kita akan buka sampai stok habis..
kami tambah printing jadi 2.5k

zuren ahmad said...

Dear Hani Fazuha..

Dah email kat ayu..harap2 cecepat dapat reply..can't wait to have YLB in my arms...

Anonymous said...

tak nampak pun novel to kat web ideakreatif. Saya dh email ayu.

ainun ahmad said...

boleh lg ka nk ode Yg Luar Biasa ni?

sza_kdh said...

ada lagi tak yg luar biasa ni? nak order...baru sempat buka web hani,,

Anonymous said...

Salam...kak hani...ada lg tak stok mini novel yg luar biasa ni???....nak order....

aliesha fatin said...

salam..ada lagi tak stock novel ni

Ika Pikah said...

Salam Kak hani... Stock Ada lagi x...
Nak order bley x? XD

Ummu Salamah said...

Assalamualaikum .. Mcm mna saya nak order Mini novel nii ??