FOLLOWERS

Top5 - Bebunga Kasih

Cerita ni sebenarnya da basi tapi aku nak juga tempek kat sini sebabnya...

- Aku malas nak tulis panjang-panjang
- Blog aku ni nampak macam dah bersawang
- Aku malas nak ngadap laptop lama-lama (internet selalu wat hal sampai aku rasa cam nak pijak-pijak jer laptop ni)

Terkejut gak bila tetiba jer ada yang ucap tahniah sebab BK jadi Top5 best seller masa pesta Buku alaf 4-6/Dec/09 yang lepas. Sebab apa... sebab aku dah lama tak jalan-jalan tengok web/blog.

Tak sangka gak jadi top5 sebab masa aku duduk kat meja untuk sesi tandatangan, tak ada la ramai sangat yang datang minta tandatangan.

Apa pun, terima kasih untuk semua yang sudi membeli dan membaca Bebunga Kasih dan terima kasih juga pada yang sudi bagi komen serta pujian dalam FB dan juga email.

Terima kasih untuk semua...

6 comments:

Sarnia Yahya@Sania Yasmin said...

Tahniah Hani... jgn le sampai nak pijak lappy tu, hehehe...

tynn said...

HI...tahniah...buku u yg terbaru tu memang vogue..he..he...actually i memang minat karya u...sudah 2 buku u kan...i dah baca kedua-duanya..memang ada peningkatan...paling best..BK....penuh dgn pelbagai rasa bila i baca....tahniah!!!!!!!U menulis dgn penuh kecintaan......

i rasa i suka dan jatuh cinta dgn watak si hero..zarif...seribu kebaikan dan kesabarannya....

dan cara pengolahan cerita....bahasa ..i tertarik dgn gaya u menulis cerita sehinggakan i terus membaca buku sehingga abis...tahniah sekali lagi!!!!!!!

erin zehana said...

salam kak hani
taniah untuk top 5 pesta buku :)

erin zehana said...

salam kak hani
taniah untuk top 5 pesta buku :)

Hani Fazuha said...

tynn... Terima Kasih
Saya suka bila awak kata 'menulis dengan penuh kecintaan'
Benar...saya menulis dengan penuh rasa cinta dan juga rasa benci pada watak yg saya ciptakan...atau paling tepat 'menulis dengan hati' kerana di hati inilah yg wujudnya pelbagai rasa itu...

Hani Fazuha said...

Kak Sarnia & Erin...
Terima Kasih yg tak terhingga...
Rakan2 sentiasa memberi dorongan..