FOLLOWERS

LIMITED EDITION




Nampak tak?

Inilah cover cerita terbaru saya, ASALKAN DIA BAHAGIA. Bersama penulis Idea Kreatif, Syeena Hamdan dengan cerita LANGIT BIRU YANG SAMA. Dua cerita di dalam satu naskah.


Ini merupakan Limited Edition yang akan diprint mengikut jumlah yang order sahaja. Tidak dijual di kedai buku melainkan secara online melalui ejen yang dilantik sahaja.

Order telah dibuka pada 27hb Sept 2014 dan akan ditutup pada 15 Okt 2014. Penghantaran akan dibuat pada 28 Okt 2014. Siapa yang nak beli, harus beli dalam tempoh order buka. Bila dah tutup, tak boleh lagi dah dan tak akan ada lagi sebab tak akan reprint.

Harga buku RM27 + postage RM6 ( semenanjung) dan RM30 + RM10(Sabah/Sarawak)

Anda boleh berhuhung dengan ejen di bawah untuk pesanan. Boleh PM di FB:

Liza Wati 
Sarinah Aini
Yatie Pyan
Ayu Dzulkarnain
Mazlinda Zainul Abidin
Tie Tinie


Sinopsis :

        ASALKAN DIA BAHAGIA
         
            Dunia ini bukan hanya untuk kita dan hidup ini, bukan hanya untuk ketawa gembira.
            Payahnya menjadi seorang Adira Imani apabila bahagia yang dia ada seakan tiba-tiba
            ditarik pergi.
            Payahnya menjadi seorang Haris Aryan apabila setiap kebaikannya sering disalah erti.
            Payahnya menjadi seorang Ikmal Reza apabila setiap yang dia mahu tak pernah mampu
            dimiliki.
            Lebih payah lagi apabila cinta yang wujud di hati, harus disimpan sendiri.


LANGIT BIRU YANG SAMA

Peliknya cinta bila kita sendiri tidak tahu bagaimana ia boleh tiba-tiba ada.
Sakitnya rasa apabila kita tahu orang yang kita suka sebenarnya tidak layak untuk kita cinta.
Ainun sedar, dia bukan siapa-siapa. Walau Alzam kata ‘kita’ memandang langit yang sama, tapi bumi yang kita pijak ada bezanya.
Tapi, Alzam ada caranya yang tersendiri bagaimana untuk menjadikan Ainun hak miliknya.


          

14 comments:

azi said...

Salam hani saya dr spore, macam mana nak order?

Hani Fazuha said...

azi..order melalui ejen

Anonymous said...

BOLEH ORDER LAGI KE.BARU BALIK
DARI O/STATION.XSEMPAT NAK BANK IN
KAN HARI TU. PLEASE

Anonymous said...

Boleh order lg tak sy Baru jumpa blog ni.... N cerita ni nenarik .... Tetiba dah close order....

Hani Fazuha said...

Sesiapa yang terlepas, boleh call office Idea Kreatif selepas 1 nov
0387349793.
Kalau2 masih ada stok yang berbaki.

unbroken pah said...

Bleh order lg tk novel yg ni...? Please.

hpm.ba said...

The aggregate of admonition in actuality is stunning, like you about wrote the book on the subject.
Sarajevo apartment

mhAniza M.H. said...

salam Hani fazuha.boleh order lagi tak.saya baru terjumpa blog awak ni

Rajkot said...

Thanks for sharing, I will bookmark and be back again.
pediatric dentist in india

ynadinzly said...

ada lagi ker novel ni???

ynadinzly said...

ada lagi ker novel ni???

ynadinzly said...
This comment has been removed by the author.
Sally Bat said...

Saya nak beli @order novel Asalkan Dia Bahagia Hani Fazuha ..macam jam oder ya?

Sally Bat said...

Salam Hani...nak beli buku Asalkan Dia Bahagia..ada lagi tak.. bab 12 saja kat sini ..tergantung lah